Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
Voor de crepe:
1el Cassonade Graeffe
110 g bloem
325 ml soja of amandelmelk
1 tl vanille extract
2 el neutrale olie + extra om te bakken
Voor de gekarameliseerde peren:
6 peren
2 el plantaardige boter
60 g Cassonade Graeffe
½ tl kanneel
60 ml plantaardige room
+/- 3 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Doe alle ingrediënten voor de crêpe in een blender en meng samen tot een glad geheel.
Verwarm de neutrale olie in een grote koekenpan en bak de pannenkoeken aan beide kanten.
Voor de gekarameliseerde peren laat je de boter smelten in een pan. Schil de peren en snij in blokjes. Bak gedurende 10 minuten onder een deksel tot ze zacht zijn. Voeg de Cassonade Graeffe en kaneel toe en laat al roerend verder karameliseren.
Serveer de pannenkoeken met de warme gekarameliseerde peren en plantaardige room.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
Voor de crepe:
1el Cassonade Graeffe
110 g bloem
325 ml soja of amandelmelk
1 tl vanille extract
2 el neutrale olie + extra om te bakken
Voor de gekarameliseerde peren:
6 peren
2 el plantaardige boter
60 g Cassonade Graeffe
½ tl kanneel
60 ml plantaardige room
+/- 3 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Doe alle ingrediënten voor de crêpe in een blender en meng samen tot een glad geheel.
Verwarm de neutrale olie in een grote koekenpan en bak de pannenkoeken aan beide kanten.
Voor de gekarameliseerde peren laat je de boter smelten in een pan. Schil de peren en snij in blokjes. Bak gedurende 10 minuten onder een deksel tot ze zacht zijn. Voeg de Cassonade Graeffe en kaneel toe en laat al roerend verder karameliseren.
Serveer de pannenkoeken met de warme gekarameliseerde peren en plantaardige room.