Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
200 g pecannoten
50 g boter
40 g Cassonade Graeffe
1 el rozemarijn, gesneden
Voor de kaasplank:
4-5 soorten zachte en harde kaas
3 vijgen
Crackers of stokbrood
Dadelbrood met noten
+/- 6 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Verwarm de oven voor op 125°C. Bak de noten op een met bakpapier beklede bakplaat gedurende 20 minuten.
Smelt de boter in een pannetje. Voeg de Cassonade Graeffe en rozemarijn toe en meng samen.
Haal de noten uit de oven en meng ze onder het warme boter-suiker mengsel. Verdeel ze terug op de bakplaat en bak gedurende 15-20 minuten. Laat ze afkoelen.
Doe de noten in een kommetje en serveer samen met de kazen, vijgen, crackers, dadelbrood op een mooi plankje.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
200 g pecannoten
50 g boter
40 g Cassonade Graeffe
1 el rozemarijn, gesneden
Voor de kaasplank:
4-5 soorten zachte en harde kaas
3 vijgen
Crackers of stokbrood
Dadelbrood met noten
+/- 6 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Verwarm de oven voor op 125°C. Bak de noten op een met bakpapier beklede bakplaat gedurende 20 minuten.
Smelt de boter in een pannetje. Voeg de Cassonade Graeffe en rozemarijn toe en meng samen.
Haal de noten uit de oven en meng ze onder het warme boter-suiker mengsel. Verdeel ze terug op de bakplaat en bak gedurende 15-20 minuten. Laat ze afkoelen.
Doe de noten in een kommetje en serveer samen met de kazen, vijgen, crackers, dadelbrood op een mooi plankje.