Recept: Kaasplank met gekarameliseerde pecannoten

Ingrediënten

200 g pecannoten

50 g boter

40 g Cassonade Graeffe

1 el rozemarijn, gesneden

 

Voor de kaasplank:

4-5 soorten zachte en harde kaas

3 vijgen

Crackers of stokbrood

Dadelbrood met noten

Bereiden

+/- 6 personen

Bereidingstijd: 10 minuten

Baktijd: 35 minuten

Verwarm de oven voor op 125°C. Bak de noten op een met bakpapier beklede bakplaat gedurende 20 minuten.

Smelt de boter in een pannetje. Voeg de Cassonade Graeffe en rozemarijn toe en meng samen.

Haal de noten uit de oven en meng ze onder het warme boter-suiker mengsel. Verdeel ze terug op de bakplaat en bak gedurende 15-20 minuten. Laat ze afkoelen.

Doe de noten in een kommetje en serveer samen met de kazen, vijgen, crackers, dadelbrood op een mooi plankje.

Rating

keukenprins
Wil je een feestje zonder gedoe, regel dan je eigen kok. Je hoeft niets meer voor te bereiden. En ook het opruimen wordt voor je gedaan. Hoe relaxed is dat?

Kaasplank met gekarameliseerde pecannoten

Ingrediënten

200 g pecannoten

50 g boter

40 g Cassonade Graeffe

1 el rozemarijn, gesneden

 

Voor de kaasplank:

4-5 soorten zachte en harde kaas

3 vijgen

Crackers of stokbrood

Dadelbrood met noten

Bereiding

+/- 6 personen

Bereidingstijd: 10 minuten

Baktijd: 35 minuten

Verwarm de oven voor op 125°C. Bak de noten op een met bakpapier beklede bakplaat gedurende 20 minuten.

Smelt de boter in een pannetje. Voeg de Cassonade Graeffe en rozemarijn toe en meng samen.

Haal de noten uit de oven en meng ze onder het warme boter-suiker mengsel. Verdeel ze terug op de bakplaat en bak gedurende 15-20 minuten. Laat ze afkoelen.

Doe de noten in een kommetje en serveer samen met de kazen, vijgen, crackers, dadelbrood op een mooi plankje.