Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
200 g kleine wortelen, schoongemaakt
20 g Cassonade Graeffe
1 teentje look, geperst
30 ml olijfolie
Peper en zout
400 g zelfgemaakte of bio hummus
2 el granaatappelpitjes
1 el hazelnootstukjes
+/- 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 25 minuten
Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de suiker, boter, look, olie, zout en peper door elkaar in een kom. Haal de wortelen door dit mengsel en plaats ze op een met met bakpapier beklede bakplaat. Bak +/- 15 minten. Draai ze om, verlaag de temperatuur naar 200°C en bak nog 5-10 minuten tot ze zacht en gekarameliseerd zijn.
Doe de hummus in een schotel, verdeel de wortelen erover en werk af met de granaatappelpitjes en hazelnootstukjes.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
200 g kleine wortelen, schoongemaakt
20 g Cassonade Graeffe
1 teentje look, geperst
30 ml olijfolie
Peper en zout
400 g zelfgemaakte of bio hummus
2 el granaatappelpitjes
1 el hazelnootstukjes
+/- 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 25 minuten
Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de suiker, boter, look, olie, zout en peper door elkaar in een kom. Haal de wortelen door dit mengsel en plaats ze op een met met bakpapier beklede bakplaat. Bak +/- 15 minten. Draai ze om, verlaag de temperatuur naar 200°C en bak nog 5-10 minuten tot ze zacht en gekarameliseerd zijn.
Doe de hummus in een schotel, verdeel de wortelen erover en werk af met de granaatappelpitjes en hazelnootstukjes.