Recept: Noedels met pindakaassaus

Ingrediënten

160 g rijstnoedels

Lente-ui, gesneden

2 tl crunchy chili-olie

2 el gehakte pindanoten

Voor de saus:

130 g pindakaas

150 ml water

3 teentjes look, geperst

3 el sojasaus

1 el sriracha saus

1 el citroensap

2 el Cassonade Graeffe

1 el sesamolie

Bereiden

+/- 2 personen

Bereidingstijd: 15 minuten

Meng alle ingrediënten voor de saus in een blender tot een glad geheel.

Gaar de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Meng de warme noedels en de saus door elkaar.

Werk af met lente-ui, crunchy chili-olie and gehakte pindanoten.

Rating

keukenprins
Wil je een feestje zonder gedoe, regel dan je eigen kok. Je hoeft niets meer voor te bereiden. En ook het opruimen wordt voor je gedaan. Hoe relaxed is dat?

Noedels met pindakaassaus

Ingrediënten

160 g rijstnoedels

Lente-ui, gesneden

2 tl crunchy chili-olie

2 el gehakte pindanoten

Voor de saus:

130 g pindakaas

150 ml water

3 teentjes look, geperst

3 el sojasaus

1 el sriracha saus

1 el citroensap

2 el Cassonade Graeffe

1 el sesamolie

Bereiding

+/- 2 personen

Bereidingstijd: 15 minuten

Meng alle ingrediënten voor de saus in een blender tot een glad geheel.

Gaar de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Meng de warme noedels en de saus door elkaar.

Werk af met lente-ui, crunchy chili-olie and gehakte pindanoten.