Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
160 g rijstnoedels
Lente-ui, gesneden
2 tl crunchy chili-olie
2 el gehakte pindanoten
Voor de saus:
130 g pindakaas
150 ml water
3 teentjes look, geperst
3 el sojasaus
1 el sriracha saus
1 el citroensap
2 el Cassonade Graeffe
1 el sesamolie
+/- 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Meng alle ingrediënten voor de saus in een blender tot een glad geheel.
Gaar de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Meng de warme noedels en de saus door elkaar.
Werk af met lente-ui, crunchy chili-olie and gehakte pindanoten.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
160 g rijstnoedels
Lente-ui, gesneden
2 tl crunchy chili-olie
2 el gehakte pindanoten
Voor de saus:
130 g pindakaas
150 ml water
3 teentjes look, geperst
3 el sojasaus
1 el sriracha saus
1 el citroensap
2 el Cassonade Graeffe
1 el sesamolie
+/- 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Meng alle ingrediënten voor de saus in een blender tot een glad geheel.
Gaar de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Meng de warme noedels en de saus door elkaar.
Werk af met lente-ui, crunchy chili-olie and gehakte pindanoten.