Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
100 g bloem
2 eieren
30 g boter, gesmolten
1 tl vanille extract
Snufje zout
250 ml halfvolle melk
8 el Cassonade Graeffe
Neutrale olie om te bakken
+/- 8 pannenkoeken
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Doe de bloem in een kom. Voeg de eieren, gesmolten boter, vanille extract, zout en de helft van de melk toe. Meng alles samen tot een glad geheel. Voeg de rest van de melk toe en meng samen.
Verwarm de neutrale olie in een grote koekenpan en bak de pannenkoeken aan beide kanten.
Serveer de pannenkoeken met Cassonade Graeffe.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
100 g bloem
2 eieren
30 g boter, gesmolten
1 tl vanille extract
Snufje zout
250 ml halfvolle melk
8 el Cassonade Graeffe
Neutrale olie om te bakken
+/- 8 pannenkoeken
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Doe de bloem in een kom. Voeg de eieren, gesmolten boter, vanille extract, zout en de helft van de melk toe. Meng alles samen tot een glad geheel. Voeg de rest van de melk toe en meng samen.
Verwarm de neutrale olie in een grote koekenpan en bak de pannenkoeken aan beide kanten.
Serveer de pannenkoeken met Cassonade Graeffe.