Recept: Ombre chocolademousse

Ingrediënten

4 personen

75 g zwarte chocolade, gesmolten
75 g melkchocolade, gesmolten
75 g witte chocolade, gesmolten
6 eiwitten
6 eetlepels Tiense Cassonade Graeffe
25 cl room

Bereiden

Klop de eiwitten samen met de Tiense Cassonade Graeffe stijf. Verdeel over 3 verschillende kleinere kommen. Voeg aan elke kom een van de gesmolten chocolades toe en meng voorzichtig door elkaar.

Klop ook de room stijf en meng deze onder het witte chocolade mengsel.

Verdeel eerst de zwarte chocolade mousse over de serveerglaasjes. Laat 30 minuten opstijven in de frigo. Herhaal deze stap met de melk- en witte chocolade. Koel de chocolademousse voor minstens 4 uur in de frigo.

Rating

keukenprins
Wil je een feestje zonder gedoe, regel dan je eigen kok. Je hoeft niets meer voor te bereiden. En ook het opruimen wordt voor je gedaan. Hoe relaxed is dat?

Ombre chocolademousse

Ombre chocolademousse

Ingrediënten

4 personen

75 g zwarte chocolade, gesmolten
75 g melkchocolade, gesmolten
75 g witte chocolade, gesmolten
6 eiwitten
6 eetlepels Tiense Cassonade Graeffe
25 cl room

Bereiding

Klop de eiwitten samen met de Tiense Cassonade Graeffe stijf. Verdeel over 3 verschillende kleinere kommen. Voeg aan elke kom een van de gesmolten chocolades toe en meng voorzichtig door elkaar.

Klop ook de room stijf en meng deze onder het witte chocolade mengsel.

Verdeel eerst de zwarte chocolade mousse over de serveerglaasjes. Laat 30 minuten opstijven in de frigo. Herhaal deze stap met de melk- en witte chocolade. Koel de chocolademousse voor minstens 4 uur in de frigo.