
Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
75 g zwarte chocolade, gesmolten
75 g melkchocolade, gesmolten
75 g witte chocolade, gesmolten
6 eiwitten
6 eetlepels Tiense Cassonade Graeffe
25 cl room
Klop de eiwitten samen met de Tiense Cassonade Graeffe stijf. Verdeel over 3 verschillende kleinere kommen. Voeg aan elke kom een van de gesmolten chocolades toe en meng voorzichtig door elkaar.
Klop ook de room stijf en meng deze onder het witte chocolade mengsel.
Verdeel eerst de zwarte chocolade mousse over de serveerglaasjes. Laat 30 minuten opstijven in de frigo. Herhaal deze stap met de melk- en witte chocolade. Koel de chocolademousse voor minstens 4 uur in de frigo.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
75 g zwarte chocolade, gesmolten
75 g melkchocolade, gesmolten
75 g witte chocolade, gesmolten
6 eiwitten
6 eetlepels Tiense Cassonade Graeffe
25 cl room
Klop de eiwitten samen met de Tiense Cassonade Graeffe stijf. Verdeel over 3 verschillende kleinere kommen. Voeg aan elke kom een van de gesmolten chocolades toe en meng voorzichtig door elkaar.
Klop ook de room stijf en meng deze onder het witte chocolade mengsel.
Verdeel eerst de zwarte chocolade mousse over de serveerglaasjes. Laat 30 minuten opstijven in de frigo. Herhaal deze stap met de melk- en witte chocolade. Koel de chocolademousse voor minstens 4 uur in de frigo.