Recept: Gember mocktail

Ingrediënten

6 mocktails

25 cl water
250 g Tiense Cassonade Graeffe
3 cm gember
3 takjes rozemarijn
75 cl perensap
75 cl gemberbier

Bereiden

Schil de gember en snijd in fijne reepjes. Doe het water, de Tiense Cassonade Graeffe, rozemarijn en gember in een pan. Breng aan de kook en laat een kwartier zacht pruttelen. Zeef de gember en rozemarijn uit de siroop en laat volledig afkoelen. Doe wat ijsblokjes in een glas, doe er een scheut (naar eigen smaak) van de gembersiroop bij en verdeel het perensap en gemberbier over de glazen.

Rating

keukenprins
Wil je een feestje zonder gedoe, regel dan je eigen kok. Je hoeft niets meer voor te bereiden. En ook het opruimen wordt voor je gedaan. Hoe relaxed is dat?

Gember mocktail

Gember mocktail

Ingrediënten

6 mocktails

25 cl water
250 g Tiense Cassonade Graeffe
3 cm gember
3 takjes rozemarijn
75 cl perensap
75 cl gemberbier

Bereiding

Schil de gember en snijd in fijne reepjes. Doe het water, de Tiense Cassonade Graeffe, rozemarijn en gember in een pan. Breng aan de kook en laat een kwartier zacht pruttelen. Zeef de gember en rozemarijn uit de siroop en laat volledig afkoelen. Doe wat ijsblokjes in een glas, doe er een scheut (naar eigen smaak) van de gembersiroop bij en verdeel het perensap en gemberbier over de glazen.